Камикадзе  със скутер праши с над 100 километра по пловдивския

...
Камикадзе  със скутер праши с над 100 километра по пловдивския
Коментари Харесай

Камикадзе със скутер фучи със 100 км/ч по опасен пловдивски булевард

Камикадзе  със скутер праши с над 100 километра по пловдивския бул. „ Санкт Петербург ”, оповестява TrafficNews.bg., базирайки се на свидетел. Мъжът описа, че преди да се впусне в лудо шофиране, мотористът се е бутал сред колите на светофара на ВСИ, с цел да е пръв на колоната. При типа на зелена сигнализация, лидерът на мотопеда навил масура на газта и се изстрелял по булеварда.

Бул.„ Санкт Петербург” е един от многото, на които водачите ръководят возилата си с превишена скорост. Правата права, на която липсват светофари от Ескалибур до кръговото на SPS подготвя за настъпване на газта.

Поради гневното каране обаче на булеварда са станали не една и две произшествия, някои с съдбовен край. Пример е още веднъж с мотористи. Преди повече от една година две момчета пострадаха тежко. Бързата машина на две гуми се заби с гневна скорост в кола. И лидерът и спътникът му бяха с заплаха за живота.

Друг образец е трагичната гибел на пловдивския служител на реда, който бе затрит от джип на входа на една от алеите на парк " Лаута ".


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР